Thursday, 29 March 2012

Last PAper ESok !!!

Assalamualaikum esok adalah paper t'akhir tuk sem 2 yg penuh pancaroba ni iaitu paper txl200...harap2 dapat wat yang terbaik tuk paper ni yeahhh...smlm sorg snior dtg bilik...w/pun kami dah tak serumah tp dia selalu betegur sapa dgn YANA hehe.....nak ucapkan kat dia slamat sambung blajar ke degree & kenangan kita dekat rumah dulu still lg dlm ingatan w/pun lappy dah rosak n abes gambar2 dlm lappy xblh tgk waa~~~. pd akak InsyaAllah aw ad rezeki sampailah sye kat umah akak tu n akak pon aw ad mse dtglah ke rumah sye...t rindulah sye kat akak n xleh nak kacau akak lg n lepak kat rumah sob...sob...sob... ok stop about that coz nak sambung balik study txl200 InsyaAllah aku bolleh buat!!!