Saturday, 8 December 2012

PART 4

Assalamualaikum
Sedar tak sedar dah part 4 dah kat kamus pilah ni kekadang tu mcm tak percaya pun ada coz asyik tersaul je ckp diri ni part 3 hehe....Allahuakhbar macam2 dugaan dan cabaran yang telah dilalui sepanjang hampir dua tahun belajar disini. Sebenarnya baru hari ini ada masa nak tulis blog sbb sebelum ni asyik sibuk menyibukkan diri dgn pelbagai aktiviti(part 3). Apabila semester 4 bermula maka semester senior laa bg kami warga textile, maklomlaa kami mne laa ad part 5 kn3....tapi ape2 pun senior ke junior ke saya tetap saya ^__< tak perlu nak bangga sgt laa jd senior ni lg buat org myampah adela kan...hehe
InsyaAllah sem ni kami part 4 akan handle dinner utk TEXSAS....InsyaAllah kami blh lakukannya w/pun kami masih muda utk membuat event yg besar ini. Alhamdulillah sem ni dpt kolej lg w/pun dpt rt n still lg dpt rumah n housemate yg sama sm6 4142(RT). Bg dayana best duduk rt taw sbb kita blh say hello ngan org yg lalu kat rt ni maklomlaa org kata saya ni peramah...betul ke???hee~~
bg saya peramah itu perlu sbb kalau tak betegur sape tak de life laa kalau mcm tu ye tak???tp 1 nak ckp org kata saya mudah rapat ngan orang???hrmmm let me think abou it~~~~~

                   InsyaAllah sem ni akan menjadi sem yg mengembirakan utk saya kerana tak mahu ada kesedihan yg melampau lg yg menyebabkan saya down seperti sem 2 tu........ok2 stop it!kita tukar topik lain ok......InsyaAllah tinggal 2 semester je kat pilah ni b4 pergi  praktikal part 6 nanti...after that blh laa sambung degree or cari kerja ke kan...InsyaAllah semoga dipermudahkan urusan dayana :)
                 
cc: congratulation to all graduated especially batch 1 from UiTMNS...InsyaAllah one day i will be like them....