Monday, 15 July 2013

Assalamualaikum
marhaban ya ramadhan marhaban ya ramadhan...wahhhhhh lamanya tak update blog ni kan....ish3,al-maklumlaa busy dgn kerja sebagai seorang pelajar katakan apetah lagi dah semester akhir sebelum ke praktikal. maka byk laa projek yang perlu di buat sebelum praktkal..huhu... Alhamdulillah pada 13 june 2013 yg lps saya dgn ikhlasnya dan bangganya melepaskan jawatan sebagai bendahari agung TEXSAS. terima kasih kpd mereka yg banyak mengajar saya selama ini dan Alhamdulillah hasil kerja selama ini di puji oleh miss kerana disebabkan cepat belajar dan pandai menguruskan akaun dgn lancar w/pun byk kali kena naik admin tuk jumpa dgn miss...lol....nak bagitahu sebenarnya masa AGM tu adalah first time den berucap di depan semua lecturer dan student diploma teknologi tekstil tp Alahmdulillah perasaan gementar dpt ditangani, bak kata miss Aznin 'good dayana dah mcm tan sri i tengok u berucap td'. ..hahaha....ok tu serius kelakar bila lecturer ckp camtu kat kite...akhirnya baru den tahu rupanya lecturer den ni kaki stalker kat fb rupanya...lol :P
byk kenangan pahit dan manis yg tlh tercipta di kuala pilah ni taw dan akan disimpan di kotak memori saya :)

ok sampai sini saja yg mampu nak tulis...heee

#nak ucapkan selamat berpuasa ramadhan yg ke-6 ini pd semua yg mengenali saya...wink2