Saturday, 28 July 2012

Ramdhan ke-2 di kampus UiTM(beting)

Assalamualaikum
InsyaAllah hari ini dah 8 ramadhan 1433 hijrah.w/pun suasana berpuasa sgt berlainan masa part 1 aq disini tetapi aq tetap gembira kerana 2 kali aq dan kwn textiler yg lain akan b'buka puasa di dalam bas.....mmg seronok pergi lab s.alam w/pun dlm bln puasa kerana itu tidak menjadi penghalang bg kami w/pun 6.30 pg kami kne b'tolak dr beting dan balik ke beting smula sni dlm pukul 9 lbh-10 mcm tu.....sebenarnya ada kegusaran dlm hati aq dan aq pon tak tahu kenapa adakah kerana jawatan yg aq pegang sekarang ni???Ya Allah biarlah bln puasa ini menjadi aq lbh kuat dr dulu,aminn.kekadang tu aq t'pikir jawatan yg aq miliki ni menjadi aq lbh serius dgn sblm ini,sampai kekadang tu aq hampir nak naik hangin di dalam kelas disebabkan ada beberapa org yg tak beri kerjasama bila aq sedang cakap sebab bg aq tlg repects bila org lain ckp dan taklah t tanya soalan yg dah dicakap...mungkin mse tu aq penat dgn assigment,test quiz,project prototype n meeting yg b'tubi2.nasib baik aq ada snior2 dan kwn2 yg nasihatkn aq...Alhamdullilah sekarang ni aq lbh pandai berdikari n m'bahagikn masa dgn sebaik yg mungkin InsyaAllah.tapi yg xsronoknye aq xske mereka memandang aq dr segi kedudukn means jwtn yg aq ada cukuplah mereka respect,kerana bg aq kita sama shje tak perlu nak banding2kn sebab dlm kerja or meeting sahaja aq serius tetapi di luar meeting aq sama sahaja mcm dlu yg happening n sempoi2 aje ahak3....

so plezzz be with me like b4 coz aq lbh ske mcm dlu n plezzz respect each other tu jew yg aq minta..tq