Saturday, 11 February 2012

First time jejak???

Assalamualaikum

memang penat sgt2 hari ni.mmg patutlah apa yg senior2 ckp mmg penat kalau pergi ulang-alik dr uitm beting-shah alam ni...fiuuhhh!!! nasib baiklah time ni kita org buat lab 1m inggu terus kat sini.sekurang-kurangnya taklah penat sgt tp ade plak test kat sini...sabo jelah dah namanya pon student kan???kenalah terima seadanya andai itu takdirnya(ayat sedih je)...

ok2 kita b'balik kpd entry kita ini...actualy buah berry dayana first time jejak kat uitm shah alam ni..penat mmg penat tp dah mcm p holiday pon ad haha~~~*ok tu tak lawak
so peluang adanya lab kat sini dpt gak merasa uitm ni sebelum menyambung lagi pelajaran saya dlm pringkat degree kat sini,InsyaAllah t'capai ape yg saya inginkan amin.sampai je kat sini mmg t'kesima seketika kerana fakultinya besau2 belaka.kami disambut baik & mesra dgn senior2 diploma disini.after maghrib kami dibawa oleh senior2 disni pergi ronda2 area fakulti.ini serius mmg jau, kalaulah 1 bln b'jln kaki dr kolej ke fakulti mmg kuruslah so kpd yg ingin menguruskan bdn tu marilah sambung belajar kat sini haha~~~*ok mmg tak lawak
oklah InsyaAllah esok kita org nak pergi jn2 kat area2 shah alam ni maklomlah lab we olz tak start lg hehe plus nak m'habiskan baucer we olz yg tak t'habis2 ni coz busy akhir2 ini....to our senior2 tu good luck for your lab hihi....ok mata pon dah mgantuk nak tidurrr...Wassalam

Wednesday, 8 February 2012

Alhamdullilah

Assalamualaikum
entry kali ini just nak share dgn awak2 semua gembiranya hati saya ni kerana selepas je balik dr cuti 4 hari di rumah tu terus je gembira w/pun penat dgn test,quiz,assigment & meeting2 yg tak habis2 haha~~~
Alhamdullilah dgn adanya kawan2 & akak2 senior disini mmg hilanglah rasa penat tu semua....sem 2 ni byk mengajar saya siapa kawan siapa lawan(emo skit) tp tak pe saya gembira sgt2 InsyaAllah kegembiraan ini takkan menjadi kesedihan kpd saya lagi kerana saya tak mahu menjadi sedih buat kali kedua kerana hal2 seperti ini...emm  skejap je masa berlalu sabtu ni je dah kena pergi lab kat shah alam mmg penat wooo plus test skali kat sne maklomlah complete packagelah katakan sambil buat experiment sambil tulah buat test...mmg brasaplah kepalaku ini ahak3....ok lah ye nak sambung study lg.....

to kak yati,kak amira,kak uda &akak2 n member2 yg len(sowi xdpt nak tulis nama semua aw nak tulis mmg penuh la 1 ni hehe) terima kasih kerana baik & sudi bkawan dgn sye w/pun kekadang tu sye bsikap annoyying kn hehe jauh didalam lubuk hati saya sgt ske bkawan dgn awak2 semua..
mamaaaaa jgn risau kerana anak mama ni dah besauuu kerana dia dah bkawan dgn org2 besauuu huhu.InsyaAllah Allah akan menjaga anak mama ini amin.
I love u all (◕‿◕)