Saturday, 11 February 2012

First time jejak???

Assalamualaikum

memang penat sgt2 hari ni.mmg patutlah apa yg senior2 ckp mmg penat kalau pergi ulang-alik dr uitm beting-shah alam ni...fiuuhhh!!! nasib baiklah time ni kita org buat lab 1m inggu terus kat sini.sekurang-kurangnya taklah penat sgt tp ade plak test kat sini...sabo jelah dah namanya pon student kan???kenalah terima seadanya andai itu takdirnya(ayat sedih je)...

ok2 kita b'balik kpd entry kita ini...actualy buah berry dayana first time jejak kat uitm shah alam ni..penat mmg penat tp dah mcm p holiday pon ad haha~~~*ok tu tak lawak
so peluang adanya lab kat sini dpt gak merasa uitm ni sebelum menyambung lagi pelajaran saya dlm pringkat degree kat sini,InsyaAllah t'capai ape yg saya inginkan amin.sampai je kat sini mmg t'kesima seketika kerana fakultinya besau2 belaka.kami disambut baik & mesra dgn senior2 diploma disini.after maghrib kami dibawa oleh senior2 disni pergi ronda2 area fakulti.ini serius mmg jau, kalaulah 1 bln b'jln kaki dr kolej ke fakulti mmg kuruslah so kpd yg ingin menguruskan bdn tu marilah sambung belajar kat sini haha~~~*ok mmg tak lawak
oklah InsyaAllah esok kita org nak pergi jn2 kat area2 shah alam ni maklomlah lab we olz tak start lg hehe plus nak m'habiskan baucer we olz yg tak t'habis2 ni coz busy akhir2 ini....to our senior2 tu good luck for your lab hihi....ok mata pon dah mgantuk nak tidurrr...Wassalam

3 comments:

  1. hhahahha.. mmg penat pun!!!!!!!!!!!!!!!!
    aku boleh kurus niee

    ReplyDelete
  2. betol2 skang ni je jannah dah nampak slim huhu

    ReplyDelete
  3. haha.. nnti Raff pown p jugak uitm shah alam.. insyaAllah ...

    ReplyDelete