Wednesday, 8 February 2012

Alhamdullilah

Assalamualaikum
entry kali ini just nak share dgn awak2 semua gembiranya hati saya ni kerana selepas je balik dr cuti 4 hari di rumah tu terus je gembira w/pun penat dgn test,quiz,assigment & meeting2 yg tak habis2 haha~~~
Alhamdullilah dgn adanya kawan2 & akak2 senior disini mmg hilanglah rasa penat tu semua....sem 2 ni byk mengajar saya siapa kawan siapa lawan(emo skit) tp tak pe saya gembira sgt2 InsyaAllah kegembiraan ini takkan menjadi kesedihan kpd saya lagi kerana saya tak mahu menjadi sedih buat kali kedua kerana hal2 seperti ini...emm  skejap je masa berlalu sabtu ni je dah kena pergi lab kat shah alam mmg penat wooo plus test skali kat sne maklomlah complete packagelah katakan sambil buat experiment sambil tulah buat test...mmg brasaplah kepalaku ini ahak3....ok lah ye nak sambung study lg.....

to kak yati,kak amira,kak uda &akak2 n member2 yg len(sowi xdpt nak tulis nama semua aw nak tulis mmg penuh la 1 ni hehe) terima kasih kerana baik & sudi bkawan dgn sye w/pun kekadang tu sye bsikap annoyying kn hehe jauh didalam lubuk hati saya sgt ske bkawan dgn awak2 semua..
mamaaaaa jgn risau kerana anak mama ni dah besauuu kerana dia dah bkawan dgn org2 besauuu huhu.InsyaAllah Allah akan menjaga anak mama ini amin.
I love u all (◕‿◕) 

6 comments: