Saturday, 21 January 2012

Bunga Sakura di Jepun

Assalamualaikum
entry kali ni sebenarnya nak ckp pasal hati ini sgt2 b'bunga2 seperti bunga sakura di jepun tu.....huhu
bukannya apa sebab dah lama tak jumpa my beloved family.....so tak slhkn aw hepi sgt2...of course lah kan sebab that's my family.....cepatlah ari isnin tak sabar nak peluk mama ni....weee~~~ emm start masuk kampus bln 20.11.2011 sampai arini(21.1.2012) kirenye 67 hari dayana tak jumpa mama ni,maunya tak rindu???konfom2lah rindu beb!!! siyesss punye tak sabar nak jumpa mama....lantaklah nak ckp anak mak or what ever...yg penting what do I care about that?!*jahat tak haha~~~ jgn ckp saya jahat just nakal jew ahak3....tp sblm nak out ni




tgklah hati saya yg b'bunga2 ni weee~~~~
 
               
             

2 comments:

  1. hhahahha.... ingtkan berbunga sebb dah berpunya..hheehehhe

    ReplyDelete
  2. haha~~~ aw tu b'bunga lain family first bru yg lain huhu

    ReplyDelete