Monday, 11 June 2012

PART 3

Assalamualikum arini first day pergi kelas dan awal2 dah ada assigment.wah semangat tollah lecturer bg keje kat kiteorang.sem ni,haha....skang ni aku duduk kolej lagi walaupun duduk bilik besar(RT) aku bersyukur sebab duduk dlm kolej....kali ni umah aku 41,amacam depan tak???huhu~~~ aku tidak keseorangan di bilik besar ni sbb aku ditemani oleh kak senior bilik rumah aku sem lps(47).apa yang best wat masa ni ialah jadual yg sgt syok sbb kelas semua tak full and mcm biasa ada satu hari free iaitu ari jumaat....yahooo~~~leh balik awal2 ari khamis lg dah blah t....hehe....nak bkak skit r pasal rumah 47 ni.....smua budak *budak ker??? krekk2....ok2 sambung semula, smua budak dlm rumah ni baik2 smuanya dan peramah w/pun kekadang tu senyap r gak,bese r mula2 kn hehe...skejap je dah part 3 dah besauuu2 dah tp org slalu ckp budak kecik haishhh.....terima je r bila org ckp kte budak kecik...uwaaaa~~~~.....sem ni aku nak wat lg betul2 nak lupakan semua kenangan pahit mase sem 2 tu bersama kami 3 org je yg taw....ok2 stop about that!wake up dayana!!!! ingat Allah b'sama org2 yg t'aniaya....jgn lupa senyum kat org mcm biasa ok???oraittt!!!! k r nak out sbb ada kerja nak disiapkn......

so show your smile wink2

4 comments:

  1. wahhh... ade secret.. alang2 da terupdate gitau la.. huhu...

    ReplyDelete
  2. haha secret r aw dag bgtaw ko bknnye secret nmenye tu huhu

    ReplyDelete
  3. haha.. tuka la name secret tu .. secret yg dah terbongkar.. haha

    ReplyDelete