Thursday, 14 June 2012

Solat Berjemaah

Assalamualaikum.....
   entry kali ini nak ckp first time dayana solat berjemaah dgn housemate(47) sama2...kami 4 org(dayana,zira,intan & amilin) solat berjemaah sama.apa yg best nak cite kat sini ialah jarang sekali dapat berjemaah dekat kolej ini lebih2 lg solat sama2 kat dalam rumah.memang bagus la rumah ni coz dorang selalu solat berjemaah sama dan mereka mengajak dayana sekali solat sama.....mmg seronok dpt solat sama2.....dorang ni mmg baik InsyaAllah....harap2 ok dekat rumah ni sampai habis part 3 InsyaAllah........dan  1 more thing dayana dah ada 2-3 org kwn balik sama dr pilah -----> kota tinggi wink2 coz biasanya sampai larkin jew pastu berpecah so tak boring la dlm p'jln balik nanti...hrmmm tak sabarnya nak tunggu cuti raya ni k krekkk2....wink2

No comments:

Post a Comment