Sunday, 18 December 2011

PeNatyA.....

        Assalamualaikum.....
entry utk arini just nak share aktiviti(bukan cop aktiviti)ahak3...bkn pe coz dah lama tak udate status kan....ok ni lah 4 hari berturut2 yg berlaku
maklomlah bila dah ada
title Tan Sri ni asyik busy je mcm2 nak kena attend kalau tak attend nanti ckp sombong pulak(ayat poyo)


Tentative utk 15/12/2011-18/12/2011



15/112/2011:ceramah adam & hawa
ceramah ni seriously lari tajuk tp sabor jelah ye...sbb apa yg disampaikan tu ilmu gak

16/12/2011:ceramah imam muda
wah ni mmg best sampai tak cukup tempat sampai ada yg duduk kat luar bs.semangat betollah dorang ni nak dgr ceramah dr imam muda...bagus2 ni lah semangat yg kita mahukan

17/12/2011:majlis penutup C.U.I.T.
maklomlah sm6 juara light,camera.action kan hehe...
so kenalah buat persembahan drama tu utk penutup..
tp apa yg dayana lihat sm6 ni mmg berbakat dlm bidang lakonan coz mse sem lps sm6 juara pentomen
*bukan nak bangga tp nilah bakat yg terpendam dlm diri student2 di blok sm6 ahak3....
  tp dorang mmg sempoilah so saya tak janggal dgn dorang hehe...
  especially kak wani.kak meri,kak dayah(yaya) n kak soleh mmg sportinglah dorang ni semua huhu

18/12/2011:karnival rekreasi rakan muda
sebenarnya dayana diberitahu main game volleyball ni 2 hari yg lps disebabkan ada akak senior yg tak dpt nak join...saya on je kalau org ajak ke arah kebaikan(mention tu)

kenapa saya perlu menyibukkan diri???
kerana saya sudah tiada aktiviti yg nak dibuat(gamaknya la..ahak3) kalau sem lps ada gak setiap malam ari rabu or khamis tu latihan silat sekarang ni dah mcm tak da je dan member plak yg join silat tu dah dok luar so ssh dorang nak dtg latihan....
tp w/pun penat ke,sakit ke dan mcm2 lg la dlm tempoh ni penuh dgn test dan quiz
Alhamdullilah saya berjaya lakukan.maka dgn ini saya tlh menjadi sedikit matang ye haha...

dalam bergembira hati ni sedih gak coz tak dpt balik rumah waa~~~
rindu kat mama.papa & keluarga....sabo je dayana lg bape bln je nak abes sem 2 ni...emm cepat betol masa berlalu,sekejap je dah nak tutup diari utk sem 2 ni...dan sekejap je perkenalan dgn akak2 part 6 terutamanya tak kiralah apa kos sekali pun....i want u olz know something...u olz mmg superbbbb!!!coz dayana rasa tiada gap di antara akak2 semua itu yg penting! apa yg penting?kerjasama!
coming soon
naik je cuti mid sem ni wahhh lg manyak(style seseorang) kerja tu...
mcm2 nak kena anjurkan program so dayana kena pandai bagi2kan masa ye jgn sampai lupa lakukan perkara yg wajib!InsyaAllah kau blh buat dayana!kekalkan pointer 3 and above!or naikkan pointer!

2 comments:

  1. Tan sri..Tan sri..
    Tan Sri siap brjoget2 brlatar blakangkan musik P.ramle..woahh..
    Bila dh pnat menari, Tan sri berbuat kebaikan dgn mnangkap buaya darat pula..ish3..
    apakah rahsia Tan Sri??

    ReplyDelete
  2. aik tgk jgak ka?alamak malunya.....hehe
    rahsia Tan Sri mana blh bagi tahu nanti bukan rahsialah namanya kan....kalau nak tahu jumpa PA Tan Sri ye....

    ReplyDelete