Friday, 2 December 2011

Senior sendiri pon tak kenal ke?

haishhh....mane la dayana tahu tu akak senior kita coz tak penah jumpa kot....hehe
tp mmg sengal la senior sendiri pon tak kenal padahal 1 rumah!
pe seyhhh.....bkn slh saya sorang*nak menegakkan keadilan la ni hehe
betol la coz dorang tak penah tanya pon dayana kos ape pastu mulalah dorang wat kesimpulan sendiri & mulalah dorang kata 'la budak tekstil jugak ke ingatkan dip sains'
takpe2 dah biasa dorg ckp mcm tu..sabo jelah ye dayana...taw la selalu nampak saya dengan budak sains je tp agak2 la saya budak TEXTILE TECHNOLOGY ye...bkn apa coz ssh nak dpt notes nanti...ye la asyik tersilap je huhu....
haishhh senior sendiri pon tak kenal ke ish3....hehe
nasib baik jumpa kak faz n furious haha kalau tak sampai bila la nak taw ada senior tekstil dlm rumah...huhu
yg bestnya balik je rumah je terus dpt buku & nota2 tu yg untungnya kalau ada senior dlm rumah ni tak yah nak g kolej lain mintak nota *nampak kat situ malasnya nak g ambil nota ye..bkn malas tp fhm2 jelah ye kalau dah duduk tingkat atas ni ssh sikit ahak3....
pe2 pon 10's kat kak emy & kak pa-ien coz bg pinjam notes u olz kan huhu...
& 10's kerana kak pa-ien selalu bg nasihat utk saya seperti akak2 yg lain yg pernah beri nasihat kpd saya
10's agains from me to u olz akak2 semua tak kira diploma apa pon....
bak kata pepatah kawan biar beribu2 tp setia pd yg satu *cewah ayat skema gila hehe
eh betol ea apa yg saya katakan ni coz saya tak nak dilabelkan sebagai budak yg sombong cukup2 la masa form 4&5 sains dulu tu dah dilabelkan sebegitu dayana tak suka coz bila brjalan kalau buat apa2 masa tu mesti dorg asyik ckp yg bukan2....hasihh sabo jelah time tu....so dayana tak mahu macam tu tp tuk info semua dr dulu saya mmg berkawan dengan semua tp sorry la saya bknnya ingat nama semua org...tp kalau tgk muka kenallah ye....saya tegaskan saya tak sombong so berkawan je dengan saya baru tahu siapa saya
*don't judge the book by it's cover okayy...u olz must remember that!!!huhu
sebab siapa dah kenal dayana dorang tahu saya macam mana & tak menafkan kepala saya mmg gila2 coz saya berkawan dengan semua org tiada batasan umur & bangsa...dan bemacam2 org saya dah kenal  so be friends with me InsyaAllah kita akan lebih mengenali dan bersama2 ke jalan yg benar....amin


Tukar Topik...
emm bila nak tgk wayang cerita ombak rindu ni coz dorang kata best jugak la cerita tu...
haishhh bikin org semakin nak tgk plak ni....
sabo2 ye dayana masanya akan tiba yeahhh!!!*tp bila lah masanya tu ea hehe.....
untungla ada org yg dah tgk kan.....
to kak nun,kak am &kak syaz tahniah ye kerana anda tlh berjaya menembusi pawagam tu....haha
special tu kak nun & kak am bilanya nak bawa saya makan kepci ni....huhu

2 comments:

  1. knape ops ni....hehe
    jom p pilah aw nak lg standart g la bahau or sremban haha...ok tak idea sya ahak3.....

    ReplyDelete