Saturday, 14 January 2012

tak taw tajuk ape ea.....

Assalamualaikum....
emm lma gak x update blog ni.sorrylah sbb busy dgn meeting2,quiz & test.w/pun dah tgh2 mlm update ni still lg ada benda yg nak di ceritakan huhu...dayana b'balik kpd tajuk asal ye sbenrnya tak taw nak letak tajuk ape....hehe
emm...entahlah tetibe je teringat sem lps.maybe lama tak balik rumah & jumpa dgn mama,papa n adik2 mcm nak nangis je sbb dah lama tak balik rumah waa~~.mama papa leher along ni jadi bengkak semula la,padahal dah lama tak bengkak....nak kata minum minuman b'ais & bikarbonat tak de lah pulak...sshnya nak makan kalau dah sakit tekak ni ea...cepatlah sembuh sblm pergi lwtn ke kilang ari selasa ni....tak syokklah kalau p tp sakit2 camni..sob...sob...
smlm p umah kak yatie tp b4 tu lepak2 kat bilik ex-housemate,hawa, tak byklah kami b'borak sbb dayana tak berapa sihat kot...pastu p bilik kak yaite.mcm2 movielah saya amek dr kak yatie,tak tawlah next sem camne aw tak de kak yatie,coz tak leh  la nak amek movie2 tu semua,b'gurau2 sambil mgenakan haha~~~ sbb senang nak b'komunikasi dgn kak yatie n the gang ni...betul aw tak p'caya p terjah bilik dorang2 semua tu....hehe
ok2 b'balik kpd entry,aw nak dibandingkan gn sem lps,sem lps lg sempoi2 b'banding sem ni maybe dah besauu agaknya so pelajaran pun semakin besauulah ni ahak3...baru sekarang terasa dekat kampus k.pilah ni mcm mana sbb blh dikatakan 95% semua kena cari sendiri utk sem ni b'banding sem lps coz sem lps ada gak lecture2 bg notes2 tu semua...bestnya kalau dpt lg mcm sem lps tu...tak dpt bygkan sem dpn mcm mana setelah senior2 kami melepaskan jawatan2 yg ada kerana ingin tumpukan sem akhir dorang sblm p praktikal waa~~~ mmg m'cabar mental & fizikal lah ni coz alangkah ada senior pun kami semua dah tak berapa nak t'urus program apetah lg kalau tak da senior???harap2 dorang still lg nak bantu w/pun  dorang dah tak pegang jawatan lg...serius saya mahukan seml 1 tuuuu yg sempoi2

***Ya-Allah sembuhkanlah penyakit hambamu ini kerana banyak perkara yg hambamu ini perlu settlekan utk m'jayakan byk program utk dip kami plusss dgn test,quiz,assigment harap dayana dapat lakukan dgn cemerlang! InsyaAllah..amin. to all my freinds doakan perkara baik utk dayana & kwn2...

6 comments:

  1. alololololo...sakit tekak ye...byk kn minum air masak deh...:)

    ReplyDelete
  2. ololorh , sian dayana :( semoga cepat semboh k.

    ReplyDelete
  3. sesungguhnya penyakit itu penghapus dosa....sabar ye..=)

    ReplyDelete
  4. ok kak Nunaayat.ciknqomi hrap2 cpat sembuh...amin,to lya de Al betul tu mmg ngah bsabolah ni....

    ReplyDelete