Friday, 25 November 2011

Beratnya Rasa Kepala ni...

dayana2 macam mana la blh demam ni...tula main redah je hujan tu sapa suruh!!!
nasib baik dah ok sikit...Alhamdullilah
b4 nak pergi melaka esok dah ckp ngan mama nak pergi ngan akak2 senior umah lama tu...
first2 tu mcm tak bagi je....pastu lama ckp bagi...
sebenarnya dayana tak kisah pergi melaka tu kalau mama tak bagi....
tp slh ke kita kol mama dayana bagi tahu nak pergi mana2???
kenapa nampak sgt ke anak mak la kalau kol mama tu....
honestly speaking dayana rasa tak slh kalau kita kol mak kita coz kalau t'jadi apa2 kat kita mcm mana?mesti parents kita tahu jugak & dorang akan mula b'fikiran negatif kenapa anak dia nak keluar tak bg tahu keluarga...
lg pon mmg dayana dah biasa bg tahu nak pergi mana..event nak pergi jln2 kat area kg tu pon dayana bg tahu so xleh nak buang tabiat ni.sorry la ye & dayana tak marah pun kalau nak dilabelkan sebagai anak mak or what ever lah yg penting dayana bg tahu mama....yg tak blh blahnya tu mama blh kol tu nak ckp ngan akak senior dayana terkedu sekejap....dayana tahu mama risaukan keselamatan anak sulungnya ini....InsyaAllah tak da p'kara yg tak diingini berlaku amin....
lg pon mmg tak blh sorok la aw kat kampus ni.....maklomlah ada cousin kat sini...haha!!!
k la dayana nak tidur ni coz nak g melaka....InsyaAllah selamat pergi &balik amin.....
++++to kak yatie terima kasih sebab beri nasihat yg berguna kpd YANA huhu.... *_~

No comments:

Post a Comment