Wednesday, 9 November 2011

Ronda2 sekolah lama+jumpe cikgu2 5 sains yg mgajar dulu....

                 sambil jalan ambil gambar *_~


s
                                                       sempat pose masing2 ahak3.....                  

Seperti biasa bila nak g sekolah tu...masing2 mesti,nak pergi b'sama dah macam konvoi pon ye...ahak3...
tulah yg mmg aku suka kelas aku ni mmg sepakat kalau nak wat apa2 pon event kecil2 pon camnilah nak g sekolah pon mesti konfomkan betol2....bak kata pepatah tuk kelas kita org ni 1 kelas 1 sekolah ahak3.....
tujuan sebenarnya tu datang nak amek sijil spm jer....kebetulan plak dpt pas dr pak guard tu apa lg terus r ronda2 1 sekolah maklomlah dpt pas lawatan  haha!!!....
jalan2 tu teringat plak nak g jumpe teacher su  yg kami sayangi....


Mula2 dtg tu bkn main lg muka masing2 blagak baik haha!!!
siap aku ketuk bilik t.su dah macam main alat musik......memang  happy r bila t.su nampak je muka aku t'cegat je kat muka pintu bilik dia...apalagi t.su terus keluar jumpa aku & member2 yg lain...yg tak boleh blah tu sanggup t.su tinggalkan kelas dia semata2 nak jumpa2 anak didik dia yg paling best ni n kpala gile2 ni....
t'haru gak r kita orang....memang lama r b'bual dgn t.su ni....
sempat lg t.su m'bebel kat aku,nik,wanie & mira....yg teroknya aq r yg kene...
dia m'bebel2 kat aku,mcm2 benda dia ckp...mana taknya dulu semua bende t.su ko ni yg suapkan semua benda kena suap,sekarang ni dah kat u semua benda kena cari s'diri pehhh mmg  perittt r dengar tapi aku ambil sbagai nasihat....tu r yg kita org suka kat t.su ni dlm bebel2 dia akan selitkan nasihat2 yg b'guna pd kami.....

tulah teacher kita org ug meletop2 kat sekolah smktsja.......tp pe2 pon teacher su u r the best lah yg penah jadi guru kelas kita org & control kita orang yg palingggg baik(baik r sikit) ahak3....
pelbagai perubahan yg b'laku kat sekolah tu....dah makin cantik pon ye...untungggla dak2 sekarang ni....huhu
betollah apa kalau org cakap bila kita dah belajar kat u kita akan rindu kat zmn p'sekolahan & bila kita dah bekerja pulak kita akan rindu zmn di u.....itulah dunia saling bertukar zmn p'edarannya......
dalam b'ckp2 tu sempat lg t.su ckp aw aku dah b'jaya dia nak kain yg aku design tuk dia....teacher2...
mmg patot r aw pengetua tak nak luluskan p'mohonan teacher nak mengajar kat sekolah lain....
sebab teacher ada cara t'sendiri utk m'didik budak2 yg nakal macam kelas kita org ni dulu sampai jd org yg ada future & kita org s'diri dah tahu halatuju masing2....

Dalam gelak ketawa tu....tetiba teringat kat twins(mawar & melor) & nabila,biasanya bila nak g mana2 kita org mesti b'sama t'masuklah skip kelas(skali skala je) hehe...
ok mata pon dah kuyup maknanya dah mengantuk
salam rindu buat semua cikgu2 smktsja & member2 ku *_~




                            

No comments:

Post a Comment