Friday, 4 November 2011

Vampiresss baru a.k.a adk kedua bongsu vampiresss

hai awk,awk,awk,awk....hihi..first time adk vampiress mnulis blog..sbnrnye vampiress muda ni dh nk amik SPM mggu dpn...(kakak vampiresss ni bengang je ngah tgok aq tulis blog ni)..ade aq kesah???ok la...gua blah dlu...coz vampiress ni ke study!!!nanti3..aq nk sambong lagi ni..korang jgn la nk jemu2 ngan blog ni..haha...bye3..wey,,nanti3...aq nk smbong lg la...kowang ni apela...x suke ke aku karangkan blog ni???nanti la..baca la lagi,,byk lg aq nk taip ni...tp,aq xde idea la..k la....aq nk tunggu tgok ANUGERAH SKRIN...
aq gak nak share ngan korang pasal result exam vampiresss(akak aq yg sulong)...Alhamdullilah dia dpt pointer yg baik w/pun tak dapat dekan aq tahu dia dah berusaha....k la good lucklah kat akak aq tu huhu...

No comments:

Post a Comment