Tuesday, 1 November 2011

Debaran semakin hampir...

menunggu result exam + no bilik yang tak muncul sudah sekian lama menunggu wwuaaa...
ini juga merupakan wat pertama kalinya nak b'blogging..
blogger2 kat sini 1 blog 3 orang haha...
gempak ke?hehe....
tp aw t'slap tlis tu dimaafkan la ye...
kita orang semua budak lagi(budak ke)..
mstila budak lagi sebab tak berumahtangga lagi huhu...
ini juga salah satu tempat untuk meluahkan apa yang nak diluahkan...
dan juga tempat untuk becerita untuk kita org sesama kita orag(faham2kn jelah ayat ini)
hahaha...
minta maaf sebab blog ni tak di designkn lg...
Salam....

No comments:

Post a Comment